Studenten

Ali, student: “Door mee te doen aan een project in een Krachtige Leerkring heb ik echt de praktijk ervaren. Ik heb samengewerkt met inwoners en professionals en zag dat ieders expertise wordt gebruikt.”

Als student van de opleiding Social Work of een andere opleidingen in het domein Gezondheid, Welzijn en Sport kun je deelnemen aan de praktijk-of onderzoeksprojecten van de Zorgalliantie. In de leerkringen word je vanuit de HAN begeleid door een wijkdocent en een alliantiemakelaar. Zij bieden een ondersteunende en faciliterende rol aan de KL. De alliantiemakelaar is gericht op het opzetten en onderhouden van het netwerk en de wijkdocent richt zich meer op de praktische verbinding tussen de praktijkpartners en het onderwijs (studenten en docenten).
Bekijk de filmpjes op de website van de HAN om meer te weten over de verschillende manieren van werkplekleren.

Waarom deelnemen?
Iedere student neem zijn/haar eigen frisse ideeën mee en brengt innovatie in het netwerk.
Door te werken in een praktijkomgeving leer je een onderzoekende en ondernemende werkhouding aan te nemen. Je doet waardevolle praktijkervaring op en bouwt aan een (kennis-)netwerk en je CV!

Meld je aan
Wil je deelnemen aan een project binnen een leerkring of multidisciplinair onderzoek doen rondom een maatschappelijk thema en daarmee jouw benodigde studiepunten behalen? Neem een kijkje bij ons onderzoeks-en leerprogramma of de Krachtige Leerkringen en neem contact op met de betreffende alliantiemakelaar. Of meld je aan via de Zorgalliantie.