Publicatie: Werken aan waarde in netwerken

Na het grote succes van het boek ‘Uit de hoek komen‘ (uitgave Zorgalliantie) is door Wendy Kemper-Koebrugge en Berit Lindemann gewerkt aan een nieuw boek: Werken aan waarde in netwerken.

Dit boek geeft inzicht in de uitdagingen bij het creëren van maatschappelijke meerwaarde in netwerken op basis van onze ervaringen binnen de Zorgalliantie en in de Krachtige Leerkringen Brakkenstein en Lingewaard. Biedt instrumenten die professionals en leidinggevenden in vergelijkbare situaties helpt met het creëren en zichtbaar maken van erkende maatschappelijke meerwaarde.

Handleiding
Daarnaast biedt dit boek een handleiding en instrumenten om in de praktijk te zorgen dat we duidelijk hebben wat we samen aan het doen zijn. De instrumenten bieden de uitdaging om te formuleren wat je ambitie is, aan de hand van de behoeften van het gebied waar je werkzaam bent. Wat zijn de resultaten, de effecten van wat je doet, en hoe meet je dat precies? En wat kun je de volgende keer anders doen Want dat is tenslotte wat we allemaal willen: maatschappelijke problemen helpen oplossen en zorgen dat dat op de best mogelijke manier gebeurt.

Voor wie
Netwerken, medewerkers HAN, managers, professionals en vele andere belangstellenden.

Download
Nieuwsgierig naar het boek? Je kunt het boek hier downloaden. Wil je liever een hardcopy? Stuur dan een bericht naar de zorgalliantie@han.nl
>> Werken aan waarde in netwerken (versie december 2020)

Tools
Al concreet aan de slag met werken aan waarde? Download hier vast handige tools.
Ontwikkelboom invulversie A4 (pdf)
Ontwikkelboom invulversie A3 (pdf)

Meer informatie
Heb je belangstelling voor het boek of wil je meer weten over Werken aan waarde in netwerken? Neem dan contact op met Wendy Kemper-Koebrugge.

Animatie
Bekijk de animatie die gemaakt is van Werken aan waarde in netwerken.