Organisaties in zorg, welzijn, wonen of onderwijs

Ghislaine, bestuurder: “Ik zie dat we organisatieoverschrijdende vraagstukken kunnen aanpakken. Doordat we daar gezamenlijk aan werken creëren we inpact in de wijk. Samenwerking met het onderwijs zorgt ervoor dat we niet in de waan van de dag blijven zitten. Vanaf de ‘tribune’ kan ik ook zien hoe het er op andere plekken aan toe gaat. Dat inspireert me om het eventueel anders te gaan doen.”

Organisaties en professionals zijn van onschatbare waarde voor de Zorgalliantie. U levert actuele en reeële opdrachten waarmee studenten en onderzoekers in de praktijk aan de slag gaan. De Zorgalliantie geeft ú de mogelijkheid om een vraagstuk te onderzoeken waar uw medewerkers niet aan toe komen of waar u geen mensen voor heeft.

Jolijn, professional: “Door met andere, nieuwe mensen te werken konden we samen bredere en nieuwe vraagstukken oppakken met als resultaat nieuwe inzichten en veranderingen in de wijk. Tijdens dit proces werd ik uit mijn comfortzone gehaald en heb ik veel geleerd.” 

Waarom aansluiten?
Door aansluiting bij de Zorgalliantie werkt u samen studenten, onderzoekers en anderen aan organisatieoverschrijdende thema’s. U biedt HAN-studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en krijgt daarmee antwoord op maatwerkvragen binnen uw organisatie. Hiermee brengt u ook (medewerkers in) uw eigen organisatie in beweging.

Lid worden van de Zorgalliantie
Wilt u lid worden van de Zorgalliantie? Van harte welkom! Wij vertellen u graag meer.