Uitnodiging Masterclass ‘Naar een inside-out benadering’

De leerwerkplaats ‘kwaliteit in het primair proces’ organiseert in 2016 een aantal masterclasses. 24 februari starten we met de masterclass ‘Naar een inside-out benadering’. De inside-out benadering begint met jezelf te verplaatsen in de schoenen van je cliënt en ervaren hoe het is om cliënt te zijn. Vanuit daar anticipeer je op het gedrag en ervaringen van je cliënt.

hans vos

Hans Vos

ton baaijens

Ton Baaijens

Hans Vos (Gebiedsdirecteur GGZ) en Ton Baaijens (initiatiefnemer woonzorgboederij ‘De Hagert’) nemen je 24 februari mee in de onderliggende principes van deze benadering en leggen verbinding met de praktijk. In dialoogsessies gaan we gezamenlijk op zoek welke waarde dit voor jouw organisatie heeft. Wat betekent voor de cliënt, de medewerkers, de leidinggevenden en de organisatie?

 

Wil je de inside-out benadering toepassen in jouw organisatie dan vraagt dit van medewerkers een andere manier van kijken naar goede kwaliteit van zorg. Voor het leveren van goede kwaliteit van zorg is gebleken dat het teamklimaat een belangrijke factor is. Jij en jouw organisatie worden uitgenodigd om het teamklimaat vast te stellen. Dit gebeurt via een kleinschalige proef op de som. Deelname is niet verplicht en staat los van de masterclass.

Wanneer
Woensdag 24 februari van 15.30 – 18.00 uur

Voor wie
Bestuurders, managers en professionals

Kosten
Aan het deelnemen van de masterclass zijn geen kosten verbonden.

Locatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Aanmelden
Aanmelden kan door een email onder vermelding van naam, functie en organisatie te sturen naar zorgalliantie@han.nl

Meer informatie
Voor meer informatie over de masterclass of over de werkplaats kun je contact opnemen met loes.vandusseldorp@han.nl of bel naar 024 351 1080