Uitnodiging intersectorale matchtafel

De Zorgalliantie en Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW) hebben de handen ineen geslagen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
Vanuit deze samenwerking willen wij je uitnodigen voor de ‘intersectorale matchtafel’ op donderdag 2 juni van 15.00 – 17.00 uur. De intersectorale matchtafel bestaat uit een inspiratiemoment door André van den Eventuin en Frank Paridaens met vervolgens de matchtafel waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Frank Paridaens (WeShareTalent) verbindt via het online platform en met gerichte persoonlijke begeleiding organisaties en talenten met elkaar. André van den Eventuin (Matchcare)  heeft een talentenpool opgezet als de airbnb van de arbeidsmarkt. Hij neemt ons mee  in de voordelen voor werkgevers en werknemers, de eerste resultaten en onverwachte effecten en de obstakels bij het opstarten van een talentenpool.

Aan de matchtafels presenteren de deelnemers hun kandidaten en vacatures aan elkaar. Op deze manier stimuleren we mobiliteit van medewerkers en wie weet lukt het je die ene vacature gevuld te krijgen of een medewerker uit te wisselen. Bovendien krijg je met deelname aan de matchtafels de gelegenheid jouw netwerk te vergroten en intensiveren.

Locatie
Hogeschool Arnhem en Nijmegen, ruimte: C1.64
Kapittelweg 33
6525 EN Nijmegen

Datum en tijdstip
Donderdag 2 juni
15.00 – 17.00 uur

Voor wie
Bestuurders, managers en professionals

Kosten
Leden van de Zorgalliantie en WZW zijn vrijgesteld van kosten. Aan niet-leden wordt 25 euro in rekening gebracht.

Aanmelding
Stuur dan een e-mail onder  vermelding van naam, functie en naam organisatie naar zorgalliantie@han.nl of bel naar 024 353 05 73

 

uitnodiging matchtafel_Pagina_1    uitnodiging matchtafel_Pagina_2