Uitnodiging InScience festival

Van 2 t/m 6 november vindt de tweede editie van het InScience festival plaats in LUX, Nijmegen. Op het festival worden de beste en mooiste wetenschapsfilms – kort en lang, documentaires en speelfilms, animatie en live-action – vertoond.
De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is partner van het festival, en erg enthousiast over dit nieuwe podium dat wetenschap toegankelijk maakt voor een breed publiek. Bij veel InScience-onderdelen is een HAN-student, -docent of -onderzoeker betrokken om toegepast onderzoek te tonen.

Ook leden van de Zorgalliantie zijn van harte welkom op zondag 6 november 12.15 uur om de InScience film bij te wonen waarbij HAN-lector Marian Adriaansen als deskundige te gast is. Het gaat om de film ‘Call of immortality’: een film die ingaat op het verlangen naar het eeuwige leven door de groeiende technologische mogelijkheden. In de talk bij deze film vertelt Marian Adriaansen over ons negatieve beeld over ouderdom en onze wens om steeds langer jong te blijven.

We hopen onze partners te ontmoeten tijdens InScience om samen de film te bekijken, de talk bij te wonen en daarna gezamenlijk af te sluiten met een hapje en een drankje in het HAN InScience café.

Stuur deze uitnodiging vooral door aan geïnteresseerden binnen uw organisatie. Voor iedere organisatie stellen wij in ieder geval één gratis filmticket ter beschikking. Graag aanmelden via zorgalliantie@han.nl.

Let wel: het aantal beschikbare Zorgalliantie-plaatsen is beperkt (vol = vol).

Programma
12.15 uur    Bezoek Film ‘Call of Immortality’ + Talk Marian Adriaansen
13.45 uur    Aansluitend een (netwerk)borrel met hapje in het LUX café (tot ongeveer 15.00 uur).

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met zorgalliantie@han.nl of bel naar 06 55 43 41 46.