Uitnodiging Gelderse matchtafels

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt echter niet altijd even gemakkelijk. WZW organiseert daarom woensdag 13 juli van 09.00 – 11.00 uur ‘de Gelderse Matchtafel’, waarbij u intersectoraal met collega-(MKB) bedrijven en ledenorganisaties in Gelderland uw vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht kunt brengen en uw netwerk kunt vergroten. We starten met een presentatie van Bianca van de Noort van Stichting Harmonia!; ‘verbinden van werk en mensen’ (www.ppsharmonia.nl). Aansluitend neemt Joost Bouman het woord. Joost is innovatiemakelaar bij het Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland (www.rctgelderland.nl).

Hoe werken de matchtafelbijeenkomsten?
Iedere deelnemende organisatie neemt mee:
• Minimaal twee kandidaten op papier
• Aanwezige opdrachten/ vacatures

Aan de matchtafels presenteren de deelnemers hun kandidaten en vacatures aan elkaar. Op deze manier stimuleren we mobiliteit van medewerkers en wie weet lukt het u die ene vacature intersectoraal gevuld te krijgen of een medewerker uit te wisselen. Bovendien krijgt u met deelname aan de matchtafels de gelegenheid uw netwerk te vergroten en intensiveren. Meld u snel aan om verzekerd te zijn van een plek.

Datum
Woensdag 13 juli 2016, 09.00 tot 11.00 uur

Voor wie
Deze bijeenkomst is geschikt voor:
• Organisaties uit het MKB, Gelderland
• HR-managers van ledenorganisaties
• Mobiliteitsadviseurs

Locatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Berg en Dalseweg 81 (bibliotheek)
Nijmegen

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de aanmeldknop

Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met projectmanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl, 026 389 89 83