TV-programma ‘Dokters van Morgen’ toont resultaten proeftuin Tinybots

In het AVROTROS programma ‘Dokters van Morgen’ vertelden Toos en Heidi van Boxtel hoe Tinybot Tessa hen helpt om meer structuur en zelfregie te krijgen. Tessa ontlast de mantelzorger en geeft ook gezelschap aan Toos.
Dit zijn mooie resultaten uit de proeftuin Tinybots waarin BrabantZorg met de HAN en Tinybots zijn opgetrokken. Inmiddels heeft het laatste projectoverleg van de proeftuin Tinybots in de Zorgalliantie plaatsgevonden. Projectleiders van BrabantZorg, Pleyade, Sterker Sociaal Werk, Driestroom, het lectoraat Innovatie in de Care, de minor We Care van de HAN en de Zorgalliantie hebben de resultaten van de proeftuin besproken en het samenwerkingsproces geëvalueerd. Voornemen is om eind januari 2019 deze resultaten met alle geïnteresseerden te delen. Dit gaan we doen tijdens de opening van het iXperium Health, het nieuwe onderdeel van de HAN waar allerlei technologie vraagstukken in zorg en welzijn tussen werkveld, onderwijs en onderzoek worden opgepakt. Zorgalliantie en iXperium Health werken nauw samen om tot een goede inhoudelijke agenda en activiteiten te komen. Bekijk de uitzending terug via https://zorgnu.avrotros.nl/uitzending/09-10-2018/ (vanaf 9m50).

Ben je benieuwd naar de resultaten proeftuin Tinybots en wil je een uitnodiging ontvangen voor het minisymposium? Stuur een email naar j.vandeutekom@han.nl