Studenten Ondernemerschap adviseren Careaz, Brabant Zorg en Telecats

De afgelopen week hebben studenten van de minor ‘Ondernemen’ kennisgemaakt met het bedrijf Telecats.

Tijdens de startbijeenkomst van maandag heeft Wim Luimes de studenten meegenomen in zijn ervaringen als ondernemer van Telecats. Sander  Hesseling heeft vanuit productontwikkeling laten zien welke ’telefonie’ oplossingen zij reeds voorhanden hebben en waar de ontwikkelbehoefte ligt. Fred Wellink heeft de studenten meegenomen in de wereld van de Zorg en Careaz in het bijzonder.

Met deze input zijn de ruim 30 studenten aan de slag gegaan met het verkennen van de kansen van telefonie oplossingen en spraaktechnologie voor Careaz, Brabant Zorg en ziekenhuizen.

Tijdens een interactieve bijeenkomst hebben de studenten Careaz, Brabant Zorg en Telecats van advies voorzien. Door innovatieve telefonie oplossingen kunnen de organisaties 24/7 bereikbaarheid bieden.  En het zo snel mogelijk routeren van bellers naar de juiste persoon. Daarnaast kan door centralisatie van telefonie ook besparingen gerealiseerd worden op locale recepties. Hierin zit wel de vraag opgesloten hoe dit zich verhoudt tot gastvrijheid. En kan je door slimme technologie ook trends herkennen in telefoongesprekken? En biedt telefonie ook nieuwe kansen voor de Virtuele Assistant?

Mooie vragen voor vervolgonderzoek!