Speciale aanbieding!

Maatschappelijke en politieke dynamiek vragen continu om prestatieverbetering. Nieuwe concepten hebben echter ook een financieel en organisatorisch impact. Een businesscase stelt je in staat om de waarde te bepalen van een beoogde verandering en tevens een inschatting te krijgen van de beoogde inspanning. De opleiding Business Case van A tot Z helpt hierbij. Participanten van de Zorgalliantie ontvangen een korting bij deelname.

Om een businescase te kunnen maken moet er een duidelijk kans of probleem liggen en dient er een conrete invulling te bestaan. Het proces kan in drie fases worden opgesplitst: analyseren, uitwerken en communiceren. De opleiding Business Case van A tot Z biedt je een praktische methodiek om investeringsbeslissingen grondig te onderbouwen.

Programma
Gedurende drie dagen leert u een businesscase te formuleren van een verbeterproject of een nieuwe dienstverlening. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De businesscase in essentie
  • Ken je kosten
  • Waanzinnig verbeteren
  • Risico-analyse

Kosten
Participeert jouw organisatie in de Zorgalliantie dan kunnen wij je deze opleiding aanbieden voor €850,- bij één deelnemer. Prijs voor twee of meer deelnemers uit één organisatie is €750,- pp.
Klik hier voor meer informatie over de opleiding, data en aanmelding.