Praktijkopdracht krachten in de wijk

Praktijkopdracht ‘Krachten in de wijk’ presenteerde zich vanmiddag tijdens het afsluitende symposium van het tweede semester van de innovatieve onderwijseenheid Praktijkinnovatie Zorg en Welzijn (PZW) met afstudeer studenten Iris en Jesse en bestuurslid Annette Wiegers en voorzitter Martijn Hofman van Westroijen Wijkcomité Tiel als opdrachtgever van het wijkonderzoek naar de sociale kwaliteit.

Een goed voorbeeld van buurtinitiatief! Mooie eerste fase van wijkonderzoek en leefbaarheid in de Kloosterbuurt in Tiel Noord, samen met Martijn Hofman, Annette Wiegers van wijkcomite Westroijen en afstudeerstudenten Iris Steinkellner & Jesse Engelhart.

In de volgende fase komt een nieuwe groep studenten, die in gesprek gaan met partners die in de wijk werkzaam zijn, waar de opbrengst van onderzoek wordt gedeeld en vervolg acties worden afgesproken.

De afgelopen maanden hebben ruim 180 studenten samengewerkt aan tientallen mooie praktijkopdrachten. Impact maak je immers samen! Tijdens het symposium deelden we de opbrengsten en werden een aantal mooie voorbeelden uitgelicht.

Website: https://westroijen.nl
Meer over PZW: Praktijkinnovatie Zorg en Welzijn (PZW) (han.nl)