netwerken doe je samen!

Wist je dat je al aan het netwerken bent als je bijvoorbeeld op het schoolplein, op een verjaardag of tijdens een buurtbarbecue het met anderen hebt over je werk of werkgever. Netwerken hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Het is zelfs leuk en je kunt het leren! Kom dat ook ervaren tijdens de bijeenkomst “Netwerken doe je samen”.

Hoe groter je netwerk, hoe groter de kans op ander werk
Het Transitiebedrijf van WZW organiseert op dinsdag 6 september 2016 een bijeenkomst waarin jij gaat leren netwerken. Je leert in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen kennen van verschillende organisaties. Je zult ontdekken dat er via deze contacten nieuwe mogelijkheden ontstaan en ook jij hebt anderen iets te bieden. Wellicht een afspraak voor een gesprek om ervaringen uit te wisselen, om een dag mee te mogen lopen of misschien is er zelfs een passende vacature. Door zelf actief te netwerken neem je de regie over je eigen loopbaan. Het gaat er niet om wie jij kent, maar wie jou allemaal kennen, want daarmee creëer je kansen voor een succesvolle toekomst op werkgebied. Hoe meer mensen dan weten wie jij bent en wat jouw talenten zijn, hoe groter de kans dat men aan jou denkt als er een vacature is.

To do: Bereid je voor door je CV mee te nemen, door te weten wat je wilt en wat je kunt. Verder vragen we van je of je in je eigen huidige organisatie kijkt welke mogelijkheden er zijn voor een opdracht, klus, mee-loop dag, of een vacature. Neem deze mee naar de bijeenkomst. Op deze wijze kun je halen én brengen!

Datum
Dinsdag 6 september 2016, 09:30 tot 11:30 uur

Locatie
WZW, Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem

Voor wie
Iedereen die vrijwillig of noodgedwongen op zoek is naar ander werk

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susanne Haarsma, 026 389 89 83

Aanmelden
Via deze knop kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst.