Komend event zorgalliantiecafe: studeren in de regio?

Jongeren uit de regio verlaten hun ouderlijk huis om te studeren, waarna ze vaak naar de stad verhuizen en niet meer terug komen. Guus Daanen zag als docent en decaan zijn leerlingen van de middelbare school vertrekken uit zijn geliefde Uden. Als student wordt je klaargestoomd voor je professionele werkende leven. Je bent vol in ontwikkeling van je vaardigheden. Hierin komt er veel op je af. Je bent op zoek naar een studieplek, hebt studiekeuzestress of je neemt een tussenjaar.
Zorgalliantiecafé: sociaal ondernemen
Studeren in de regio? Dat kan met Campus Uden!
Wanneer: 26 JAN. 2023 van 17:00 tot 21:00
Waar: Campus Uden Udenseweg 2, 5405 PA Uden
Door: Zorgalliantie/KK, Lectoraat kansrijk ondernemen, Campus Uden

Ondernemers in de regio zijn continue op zoek naar talent dat past bij de ontwikkelingen van de markt en het bedrijf.

Campus Uden is een plek van én voor jongeren om het beste te halen uit je studentenjaren. Ze bieden een studieplek met vele mogelijkheden. Ze helpen studenten graag bij het maken van hun studiekeuze, het invullen van je tussenjaar, persoonlijke stagebegeleiding en het opdoen van ervaring door samenwerkingen aan te gaan met ondernemers. Ze maken de regio leefbaar!

Programma
17.00 uur inloop
17.30 uur hapje en drankje
18.00 uur Start programma
Lector Thomas Lans in gesprek met Guus Daanen initiatiefgever van Campus Uden over het idee, de ontwikkeling en de kansen.
19.30 – 20.30 netwerkborrel, maak verder kennis met Campus Uden

Voor wie
Voor iedereen die sociaal of impact ondernemen omarmt of hier meer over wil weten. Geïnspireerd wil worden door deze mooie good practice van Campus Uden en ontmoeting wil met gelijkgestemden uit ons netwerk vanuit Onderwijs, welzijn, zorg en wonen.

Aanmelden
Studeren in de regio? Dat kan met Campus Uden! – Zorgalliantie