Kijkje achter de schermen bij sensire

Technologie vindt steeds beter zijn weg naar de woonkamer. Wat betekent dit voor gezondheid, zorg of langer thuis wonen? Hoe maak je zinvol gebruik van de technologische mogelijkheden? En wat is zorg op afstand of e-health nu precies? Om deze redenen organiseren het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving de e-healthweek. Op 24 januari 2017 doet ook Sensire mee en opent zij haar deuren. 

Stel je eens voor. Je hebt dag én nacht een professionele verpleegkundige in jouw eigen huis tot je beschikking, op het moment dat je daarvoor kiest, die volledig op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie. En aan wie je alles direct kunt vragen. Via telefoon, iPad of computer. Wij noemen dat zorg op afstand, ook wel e-health genoemd. Dat kan jouw eigen wijkverpleegkundige zijn, maar ook een verpleegkundige van het medisch service center van Sensire in Doetinchem. Op een afstand dus, maar de zorg aan jou is heel persoonlijk, op elk gewenst moment en in jouw eigen huis.

Maak kennis met Sensire zorg op afstand
Beeldzorg via een iPad, personenalarmering via een alarmknop, of het op afstand regelen van de medicijninname. Allemaal mogelijkheden van zorg op afstand. Op 24 januari 2017 van 10.00 tot 12.00 uur kun je tijdens een informatieve en vrije inloop kennismaken met deze diensten én meer. Ook krijg je op deze ochtend een uniek kijkje achter de schermen van het medisch service center. Benieuwd of zorg op afstand iets voor jou is? Vind je het een veilig idee als jouw ouders op afstand worden ondersteund? Of ben je gewoon nieuwsgierig. Dan zien we je 24 januari graag, Boterstraat 2 in Varsseveld.