Jaarverslag 2019: ambities, feiten en cijfers

Het bevorderen van de professionaliteit, het innovatie- en samenwerkingsvermogen van deelnemers uit de praktijk, het onderzoek en het onderwijs. Dat is het doel van Zorgalliantie/Krachtige Kernen. Met trots presenteren wij het jaarverslag van 2019, waarin overzichtelijk te lezen is welke activiteiten wij hebben ingezet om ons doel te behalen.

Krachtige Leerkringen
In Krachtige Leerkringen brengen wij inwoners, professionals, organisaties, gemeenten, studenten, onderzoekers en docenten samen om een lokaal thema op te pakken. Zo proberen wij een verschil te maken in een gemeente, wijk of regio.
We hebben gebieds-leerkringen en thema-leerkringen. In het jaarverslag presenteren wij de Krachtige Leerkringen waar wij samen met alle betrokkenen aan gewerkt hebben. Leerkringen waar mooie activiteiten uit zijn ontstaan en successen in zijn behaald.

Tribune-activiteiten
Het ontwikkelen gebeurt niet alleen binnen de Krachtige Leerkring; of in de arena, zoals we dat ook noemen. Tijdens onze tribune-activiteiten geven we deelnemers de kans om ‘vanaf de tribune’ mee te kijken naar wat er ‘in de arena’ gebeurt. Deelnemers die niet kunnen of willen deelnemen aan het thema van de Krachtige Leerkring, krijgen zo toch de kans om te leren van de ontwikkelingen die plaatsvinden.

In 2019 hebben we zo veel deelnemers de kans gegeven zich te verrijken en we hebben in ons jaarverslag de highlights van onze ervaringen opgenomen.

Een mooi 2019
Het jaarverslag biedt een uitgelezen kans om een compleet beeld te krijgen wat wij bij Zorgalliantie/Krachtige Kernen doen. Het verschil dat we maken in de Krachtige Leerkringen, maar wat ook de nieuwe doelen en ambities zijn die daaruit voortvloeien.

>> naar het jaarverslag 2019