Informatie activiteiten

Allereerst wensen we iedereen sterkte en succes in deze bijzondere periode. De Zorgalliantie/Krachtige Kernen gaat graag op avontuur. Jammer genoeg, is dat nu even niet mogelijk.

We bereiden ons goed voor op de mogelijke gevolgen van besmettingen met het coronavirus, van studenten of medewerkers en volgen daarin de richtlijnen van de HAN. Dat betekent dat alle geplande tribuneactiviteiten de komende weken afgelast zijn. De Verhelderingskamer en het Zorgalliantiecafé gaan niet door.

Maar het netwerk zit niet stil. Wij gaan de komende weken actief aan de slag met het up-to-date maken en aanvullen van alle thema’s en Krachtige Leerkringen. Zo gaan we voor het thema armoede alle beschikbare publicaties, ervaringen, filmpjes in kaart brengen en beschikbaar stellen via https://zorgalliantie.com/wat-doen-wij/onderzoeks-en-leerprogramma/armoede-en-arbeid/. Voor het thema ‘Onbegrepen gedrag’ en Armoede en arbeid’ komen via Linkedin community’s waarin we met elkaar kunnen discussiëren over deze thema’s.
Via onze website en social media kanalen houden we je op de hoogte van onze activiteiten.
Tip: bezoek eens onze kennisbank die al goed gevuld is met handleidingen, onderzoeken en publicaties.

Zorg goed voor elkaar, zodat we straks weer samen lerend op avontuur kunnen gaan. Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust.

Voor informatie rondom het coronavirus verwijzen wij naar
HAN: https://www.han.nl/over-de-han/coronavirus/
RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Hartelijke groet,
Programmateam Zorgalliantie