Check hoe het met jouw digitale vaardigheden is gesteld

Technologie is niet meer weg te denken in de zorg. Clienten maar ook medewerkers komen op allerlei manieren in aanraking met technologische ontwikkelingen. Denk hierbij aan beeldbellen of bijvoorbeeld informatie opslaan in het elektronisch patientendossier. Om met deze ontwikkelingen mee te gaan is het van belang dat werknemers in de zorg voldoende digitale vaardigheden bezitten (ook wel e-skills genoemd).button

Ben je benieuwd hoe het met jouw digitale vaardigheden is gesteld? Doe dan de zelftest!  Deze test kan individueel of door organisaties worden ingezet. Je ontvangt na het invullen van de test feedback met jouw behaalde resultaten.

Voor organisaties
Als een substantieel deel van de medewerkers van een organisatie deze zelftest invult, kan een totaalbeeld voor het management worden gegeven. Een dergelijk totaalbeeld kan de organisatie helpen om ondersteuning of vaardigheidsbevordering aan te bieden.

De zelftest is ontwikkeld door onderzoekers van het kenniscentrum Publieke Zaak aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in samenwerking met diverse zorginstellingen uit de Zorgalliantie (o.a. Siza, Pluryn en ZZG Zorggroep), met ondersteuning van ECP platform voor de InformatieSamenleving. Je data kan gebruikt worden in publicaties van de HAN, daarin zullen nooit individuele scores van werknemers zichtbaar zijn.

Wil je meer informatie over de zelftest neem dan contact op met mieke.kleppe@han.nl