Zelftest digitale vaardigheden, hoe verder?

Wanneer:
25 NOV. 2016 om 16:00
Waar:
Studio L&D, kapittelweg 35

In samenwerking met Studio L&D van de HAN opleidingskunde en diverse zorgalliantiepartners is gezocht naar mogelijkheden in het ondersteunen van medewerkers  in het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Dit naar aanleiding van de lancering van de Zelftest digitale vaardigheden in zorg en welzijn. Vrijdag 25 november bespreken we tijdens de netwerkbijeenkomst de mogelijkheden. Dit doen we samen met het werkveld en een groep deeltijd studenten Opleidingskunde. We matchen tussen de behoefte vanuit het werkveld aan ondersteuning op het vraagstuk ‘hoe verder na de zelftest’ en de mogelijkheden van de deeltijd studenten Opleidingskunde.

Programma
15.45 – 16.00 uur – Ontvangst door Jonathan van Deutekom, Mieke Kleppe (Zorgalliantie), Christel Bussers en Anja van Aagten (Studio L&D)
16.00 – 16.15 uur – Kennismaking met Studio L&D
16.15 – 16.30 uur –  Marij Snel (deeltijdstudent opleidingskunde) presenteert haar plan van aanpak afstudeerproject ‘ondersteuning bij digitale vaardigheden’.
16.30 – 17.00 uur – Uitwisselen informatie scholingsoplossingen en behoeften. Wat ligt er al op de plank? Waar is nog behoefte aan? Wat zijn de plannen?
17:00 – 17.30 uur – Meet and Match. Deeltijdstudenten opleidingskunde maken kennis met zorg/welzijnsorganisaties.

Waar
I/O gebouw, Faculteit Educatie
Kapittelweg 35
Nijmegen
Studio L&D, het praktijkleerhuis Learning & Development ruimte E3.18

Informatie
Voor meer informatie kun je contact openemen met Jonathan van Deutekom.