webinar: Codesign en community building

Wanneer:
23 FEB. 2022 van 15:00 tot 15:45
Waar:
Online

Graag nodigen we je uit voor de webinar ‘Codesign en community building’ op woensdag 23 februari van 15.00 – 15. 45 uur. De lezing wordt gehouden in het kader van het project The Art of Connection binnen Livinglab Coehoorn. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan te sluiten.

Tom Kortbeek, Artistiek Directeur Fillip Studios, laat je in deze webinar aan de hand van een aantal voorbeeldprojecten zien hoe Fillip Studios codesign en community building toepast in projecten.

Link naar lezing: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering .

Fillip Studios (Home – Fillip Studios)
Fillip Studios is een kunst en designstudio met als missie: impact te maken door ‘wonder’. De studio is opgericht door Roos Meerman en Tom Kortbeek. Het is een kunst- en ontwerpstudio die, als één van de voortrekkers van creatieve broedplaats Coehoorn, kunst, wetenschap en technologie combineert met innovatieve waarden voor de samenleving. Binnen de studio worden artistieke concepten ontwikkeld en design research uitgevoerd, in samenwerking met kennisinstellingen, musea en commerciële partijen. Werken van Fillip Studios zijn over de hele wereld te zien.

The Art of Connection
Fillip Studios is partner van het project The Art of Connection met Architecture in Health HAN als penvoerder. Binnen dit twee jaar durende project (mogelijk gemaakt door Regieorgaan SIA) vormt het consortium een learning community rondom het creëren van een interactieve buitenruimte ter bevordering van sociale interactie tussen bewoners, waaronder kwetsbaren, in de wijk Coehoorn te Arnhem. Deze lezing is onderdeel van een reeks webinars georganiseerd binnen het netwerk van partners van The Art of Connection, om kennis uit te wisselen over onderwerpen die te maken hebben met de inhoud van het project. Naast projectleden van The Art of Connection zullen ook DEELpartners (Dutch Empathic Environment Livinglabs) uitgenodigd worden, evenals medewerkers ABE en studenten betrokken bij het lectoraat AiH.