Tip: Katapultdag 2020

Wanneer:
27 OKT. 2020 om 15:00
Waar:
Online

Tien jaar met hart en ziel pionieren, professionaliseren en successen vieren, maar ook tien jaar ploeteren, plat op je snufferd gaan en sleuren. Oftewel tien jaar publiek privaat samenwerken.

Na drie jaar Katapultdag in DeFabrique is het tijd voor iets nieuws. Tien jaar samen opgewekt sjouwen en bouwen aan een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt is niet niks, dat vraagt om een groter publiek. Al die waardevolle lessen verdienen het tenslotte om de wereld in geslingerd te worden. Daarom mag iedereen dit jaar van de Katapultdag profiteren. En wel via een 1,5 uur durende livestream op 27 oktober. En omdat we bij Katapult graag de grenzen oprekken is deze dag gelijk de aftrap voor maar liefst een hele Katapultweek.

Dus wat let je, schuif een stoel aan! Je wilt er beslist bij zijn als:

  • Voldoende personeel in jouw sector krijgen of laten ontwikkelen je dagelijks bezig houdt.
  • Je samenwerken naast leuk ook heel ingewikkeld vindt. Vooral omdat iedereen bij bedrijven en scholen z’n eigen taal spreekt.
  • Je graag gebruik maakt van tien jaar kennis en ervaring over innovatief samenwerken.
  • Je op zoek bent naar concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan of de volgende stap te zetten.
  • Online sessies eigenlijk je neus uitkomen, maar je erop vertrouwt dat Harm Edens je laat voelen alsof je er samen met een flinke groep aanjagers en bijzondere gasten uit bedrijfsleven, politiek en wetenschap live bij bent.

Meer informatie/aanmelden
>> https://www.wijzijnkatapult.nl/katapultdag