Symposium Zorg op het Dorp

Wanneer:
21 NOV. 2023 van 13:00 tot 17:30
Waar:
Schaijk
Door:
Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK), Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE) en Taskforce Oost

Kom jij ook op dinsdag 21 november naar het symposium Zorg op het Dorp? Een middag met workshops en volop inspiratie vanuit hele diverse initiatieven. En niet te vergeten interessante gesprekken en lezingen! Zo zal Bettina Bock, persoonlijk hoogleraar Inclusieve plattelandsontwikkeling aan de WUR, ingaan op de vraag: Hoe overleef ik de zorg?!

Tijdens het symposium zullen verschillende aspecten én knelpunten van zorg en welzijn op het platteland aan bod komen. Een belangrijke vraag waar tijdens het symposium een antwoord op gezocht zal worden is wat er nodig is om zorg op het dorp veilig te stellen? Er is uitgebreid aandacht voor de vele bewonersinitiatieven en gemeenschapskracht die zorg op het dorp mogelijk maken. Onderdeel van het programma is ook de uitreiking van de Dorpsvernieuwingsprijs, waarbij de jury dit jaar extra aandacht heeft gehad voor zorginitiatieven in het dorp.

Je bent op 21 november van harte welkom in Dorpshuis De Phoenix in Schaijk. Meer informatie over programma/aanmelding en de Dorpsvernieuwingsprijs vind je via onderstaande links.

Symposium Zorg op het Dorp

  • Dinsdag 21 november van 13.00 tot 17.30 uur
  • Locatie: Dorpshuis De Phoenix, Pastoor van Winkelstraat 11, 5374 BG Schaijk
  • Dagvoorzitter: Jacqueline Kerkhof
  • Organisatoren: Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK), Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE) en Taskforce Oost
  • Deelname: gratis
  • Aanmelden voor 7 november

Tip: studenten van de leerkring Uden/Gemert/Bakel doen hier ook aan mee (HAN, Zorgalliantie)

DIRECT NAAR