Online Health Event (incl sneakpreview boek ‘Hoe doorbreek je armoede’)

Wanneer:
17 JUN. 2021 van 13:00 tot 17:15
Waar:
Online (Teams)
Door:
HAN Health

In 2020 hebben we, vanwege corona, een Health webinar georganiseerd. Ook een prima manier om met elkaar aan de slag te gaan rondom het verkleinen van sociaal-economische gezondheidsverschillen.

Dat doen we in juni 2021 weer online. We gaan je inspireren met mooie voorbeelden, interessante sprekers en dagen je uit om mee te denken over HAN Health. Dit zijn thema’s die op het programma staan (naast gezondheidsverschillen verkleinen): kansenongelijkheid in onderwijs, armoede, beperkte gezondheidsvaardigheden, Gezonde Leefplekmeters, empatische woonomgeving, etc..

Heb je vragen? Mail naar health@han.nl

Meer informatie
HAN agenda

Sneakpreview Boek ‘Hoe je armoede doorbreekt’ op 17 juni tijdens online event

Op 17 juni (13-17 u.) tijdens het online Health event zijn de schrijvers van het boek ‘Hoe je armoede doorbreekt’ aan het woord. Jeroen Otten en Jessica van Hinthem (zij spreekt uit eigen ervaring) praten in een breakout over de essentie van het boek. Hun oproep aan alle (toekomstige) professionals? Armoede gaat ons allemaal aan, kom in actie!

Het boek (dat deze zomer verschijnt) gaat in op 9 handvatten die voor iedereen toepasbaar zijn. Ook de andere schrijvers (Carinda Jansen en Paul van der Lecq) zijn aanwezig.
Tijdens het online event staat het verkleinen van gezondheidsverschillen centraal. Er komen ook andere thema’s aan bod (onderwijs, leefomgeving en wonen en communicatie). Het aanpakken van gezondheidsverschillen vraagt namelijk om een brede aanpak.

Meer weten? Iedereen (student, professional, vrijwilliger, docent, onderzoeker) is welkom, meld je nu (gratis) aan

https://www.han.nl/agenda/2021/06/symposium-health/index.xml