Verhelderingskamer ‘Samen aan de slag tegen Armoede’

Wanneer:
24 OKT. 2019 om 18:00
Waar:
Nijmegen, Horstacker 14-51

Op 24 oktober organiseren de Werkplaats Sociaal Domein Nijmegen en de Zorgalliantie een Verhelderingskamer over het thema ‘Armoede’. Doel van deze bijeenkomst is om binnen deze netwerken vast te stellen op welke focus en projecten wij ons de komende twee jaar gaan richten.
De bijeenkomst is aansluitend aan de Dag tegen Armoede die de gemeente Nijmegen organiseert in samenwerking met Vincentius Nijmegen en het Huis van Compassie.

Samen aan de slag
Werkplaats Sociaal Domein Nijmegen én de Zorgalliantie nodigen je uit om gedeelde vragen én kansen bij de aanpak van armoede in de regio om te gaan zetten in gezamenlijke acties. Op dit moment zijn we daar al met een aantal partners over in gesprek. De Dag tegen Armoede en de Verhelderingskamer Armoede sluiten aan, maar worden los van elkaar georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je ook alleen naar de dag tegen Armoede of naar de Verhelderingskamer Armoede gaan.
Waar en wanneer
De Dag tegen Armoede duurt tot uiterlijk 18.00 uur. Met een inloop vanaf 18.00 uur voor de Verhelderingskamer is er een goede aansluiting voor wie naar beide bijeenkomsten gaat. Voor alle gasten, ook de mensen die om 18.00 uur aansluiten, zorgen wij voor een maaltijd.
Voor het gemak blijven we ook op dezelfde locatie: Vincentius Vereniging in Nijmegen, Horstacker 14-51, 6546 EK Nijmegen.

Aanmelden
We willen je vragen je aan te melden door middel van het invullen van onderstaand formulier

Meer informatie
Mocht je meer informatie willen of in gesprek willen gaan over de kansen die jij ziet om armoede aan te pakken? Neem dan gerust contact op met
Elma Vriezekolk, elma.vriezekolk@han.nl of 06-49 87 14 49,
wendy.kemper@han.nl of carinda.jansen@han.nl