Matchtafel

Wanneer:
16 NOV. 2016 om 09:00
Waar:
Pluryn, Nijmegen

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieven ideeën kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen? Met elkaar, met verschillende organisaties uit verschillende sectoren, komen we verder! Kom ook, en discussieer en match mee aan de Gelderse Matchtafel!

We starten met een presentatie van Patrick Kusters. Hij neemt ons mee in de resultaten van de “matchtafel-enquête” van afgelopen zomer.  Aansluitend vertelt Natasja Winter, partner KWPS Employee Benifits & Risk Management ons over oplossingen ten aanzien van arbeidsvoorwaarden van de uitstroom van de oudere medewerker. KWPS levert maatwerk oplossingen op het gebied van ziekteverzuim, uitstroom en pensioenen. Ook zijn zij specialist op het gebied van de RVU regeling (regeling vervroegde uittreding). Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

  • Minimaal twee kandidaten op papier
  • Aanwezige opdrachten/ vacatures

 

Datum
Woensdag 16 november 2016, 09.00 tot 11.00 uur

Locatie
Pluryn (in het Grand café)
Industrieweg 50
Nijmegen

Voor wie?
HR-managers van ledenorganisatie
Mobiliteitsadviseurs
Recruiters

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de aanmeldknop.

Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met projectmanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl, 026 389 89 83.