Matchtafel

Wanneer:
16 FEB. 2017 om 09:00
Waar:
Start Up, Arnhem

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieven ideeën kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen? Met elkaar, met verschillende organisaties uit verschillende sectoren, komen we verder! Kom ook, en discussieer en match mee aan de Gelderse Matchtafel!
Gastheer Mark Landman van Start Up in Arnhem vertelt donderdag 16 februari ‘hoe je kunt komen ondernemen’. Aansluitend komt Tim de Witte initiatiefnemer van ProjectYou aan het woord. ProjectYou is een organisatie waar alleen pas afgestudeerde hoogopgeleiden werken. Met een team van starters met diverse studieachtergronden werken zij aan onderzoeken en innovaties, veelal in het sociaal domein. Een uniek aspect aan het concept is dat ze iedere vrijdag samenkomen om gezamenlijk aan hun opdrachten te werken, en van ervaren professionals leren over thema’s als projectmanagement, onderzoek, adviseren en ondernemen.

Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

  • Minimaal twee kandidaten op papier
  • Aanwezige opdrachten/ vacatures

Datum
Donderdag 16 februari 2017, 09.00 – 11.00 uur

Locatie
Start Up  (oude SNS gebouw)
Gele Rijdersplein 11-1
6811 AN Arnhem

Voor wie?
HR-managers van ledenorganisatie
Mobiliteitsadviseurs
Recruiters

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de aanmeldknop.

Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met projectmanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl, 026 389 89 83.