Masterclass Proscoop

Wanneer:
28 MRT. 2019 om 15:00

Learning Labs. Voor praktijk leren

In de learning labs gaan we aan de slag met een casus uit de praktijk. Met verrassende, innovatieve en interactieve werkvormen komen we tot een oplossing. Centraal staat het met elkaar in contact komen zodat men elkaar in een later stadium makkelijker weet te vinden. 

Een van de werkvormen is het netwerkspel. Samen aan de slag met een vraag als: is jouw netwerk toegerust om innovatieve antwoorden te vinden op de complexe vraagstukken van overmorgen? De opbrengst: Je scant je eigen netwerk en hebt ideeën over hoe je betere samenwerking in je netwerk kunt stimuleren. Een andere werkvorm: Design Thinking. Bijvoorbeeld met de vraag: hoe kunnen gemeenten en maatschappelijke organisaties participatie van burgers in co-creatie met professionals tot stand laten komen? Deze Active Learning Labs leveren concrete ideeën op en tools om co-creatie te bevorderen.

Voor wie?
De masterclasses zijn bedoeld voor het brede netwerk van relaties en netwerkpartners van Proscoop die zich bezig houden met de zorg of het sociaal domein. Het staat open voor uiteenlopende betrokkenen: van professionals tot bestuurders, van managers in de lijn tot managers van programma’s. Kortom, het is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is, geïnspireerd wil worden en die de overtuiging heeft dat hij op zijn eigen plek een verschil kan maken.

Voor meer informatie en inschrijven zie: https://www.proscoop.nl/agenda/learninglabs/

Datum: 28 maart 2019
Tijd: 15.00-17.30
Locatie: De Gasfabriek, Zutphenseweg 6b te Deventer