iXbites Implementatie van langdurige zorg @home

Wanneer:
16 FEB. 2023 van 12:00 tot 14:00
Door:
iXperium

Op welke manier bereiden de zorgprofessionals van nu én van de toekomst zich voor op de nieuwe manier van zorgverlening? We denken dan aan persoonlijke zorgverlening, met behulp van technologie om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. En persoonlijke zorgverlening waarbij de zorgprofessional zelfverzekerd en vanzelfsprekend e-health inzet als onderdeel van de eigen zorgactiviteiten. Hoe implementeer je als organisatie die technologie in je organisatie? Welke technologie kies je? Waar vind je kennis en ervaring van organisaties die je voorgingen? En hoe zorg je dat zorgprofessionals en cliënten de nieuwe technologie ook echt gebruiken?

Implementatie van zorgtechnologie #hoedan?
Kom 16 maart tussen 12 en 14 uur naar iXbites Implementatie van langdurige zorg @home. Drie organisaties die technologie succesvol hebben geïmplementeerd in hun organisatie vertellen hun ervaringen, hun tips en lessen die we kunnen leren uit dat wat niet goed ging. We laten ook zien hoe deze organisaties samen kennis delen via het platform van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET).

iXbites vindt plaats op de HAN-Campus, Kapittelweg 33 in Nijmegen. Uiteraard serveren we weer een lekkere lunch voor alle deelnemers. De HAN Campus is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets of auto. Na aanmelding ontvang je aanvullende informatie.

Aanmelden
iXbites Implementatie van langdurige zorg @home – iXperium