Gezond Leven, Leren, Opgroeien en Wonen in Uden

Wanneer:
5 NOV. 2021 van 09:30 tot 16:30
Waar:
MuzeRijk
Door:
MuzeRijk Uden, samen met leerkring Uden HAN Zorgalliantie en UdenPlusLanderd

Hoe blijven we met elkaar wat gezonder in Uden en Landerd? Is dat een kwestie van gezonder eten, meer bewegen, minder stress? Is de manier waarop we wonen van invloed? En hoe voeden we onze kinderen op in meer gezondheid en hoe kun je gezond oud worden? Het komt allemaal aan bod op deze inspirerende dag voor jong en oud in MuzeRijk.

Interessante presentaties van o.a. Hugo Masselink over hoe ons lichaam zelf ouder wordt, nu eens een voedingsadvies van studenten, opgroeien, ontmoeten en leren van elkaar als 20 jarige in Campus Uden, hoe anders de jeugd met technologie omspringt door voormalig-misfit Nick van Breda, en of collectief wonen een antwoord kan zijn, of een vraag blijft?

Daarnaast is er de hele dag een markt waarop gezonder uitvoeren van je leefstijl, duurzaam eten uit de buurttuin, (dag)reizen voor ouderen, de nieuwe keuken van MuzeRijk, een fiets- en MuzeMobiel-route langs nieuwe en tijdelijke woonvormen voor jong en oud en nog veel meer is te zien en te bespreken.

Tenslotte zullen in de sporthal, gymzaal en aula demonstraties zijn van onder andere Spelend leren met Guus Beweegt, Guppie Gym tot 4! jaar, de groene speelplaats.

Kortom zowel voor de jonge, middelbare of oudere inwoner maar ook als beroepskracht in gezondheid, meer dan voldoende aanleiding om 5 november als een Gezonde dag in de agenda te zetten!