Exclusieve HAN-voorstelling tijdens InScience

Wanneer:
14 DEC. 2018 om 14:00
Waar:
HAN, Kapitttelweg 35, Nijmegen

Laat je inspireren: Inventing Tomorrow

Namens de zwaartepunten van de HAN nodigen we je graag uit voor de film Inventing Tomorrow.

De film leent zich bij uitstek voor het goede gesprek over de zwaartepunten van de HAN: Sustainable Energy & Environment, Health en Smart Region.

Van 9 november naar 14 december

Door omstandigheden is de exclusieve voorstelling verzet. Je bent wederom van harte uitgenodigd voor de film, talk en aansluitende (netwerk)borrel. En wel op vrijdag 14 december op Kapittelweg 35 in Nijmegen. Laat je weten dat je komt?

InScience: mis het niet
Kun je zo lang niet wachten? We raden je echt aan het InScience Film Festival dit jaar niet te missen. En dat zeggen we niet alleen omdat de HAN partner is van dit festival en vanwege onze talrijke en mooie HAN-bijdragen

 

Hartelijke groet en tot binnenkort!
Christien Lokman (SEE)

Miranda Laurant & Lisbeth Verharen (Health)

René Bakker (Smart Region)

Film: Inventing Tomorrow

In deze film bereiden zes inspirerende tieners zich voor op ’s werelds grootste wetenschapswedstrijd voor middelbare scholen: de Intel International Science and Engineering Fair (ISEF). Gedreven door de problemen en ervaringen uit hun eigen leefomgeving, komen deze scholieren met grote ideeën en ingenieuze oplossingen voor de wereldwijde milieuproblematiek. Ze reizen af naar Los Angeles om deel te nemen aan ISEF en duizenden van hun leeftijdgenoten van over de hele wereld te ontmoeten. Al snel ontstaat er een gevoel van wereldwijde verbroedering, gericht op het verbeteren van de wereld. Bekijk de trailer en interview met regisseur.

Debat en borrel
Na de film praten we graag een kwartiertje na over wat de film ons zegt. Wat kunnen we er in Gelderland van leren? Hoe kunnen we beter werken aan innovaties in de praktijk? Wat is daarvoor nodig? Een kwartier is dan veels te kort. Aansluitend kun je tijdens een borrel nog eens napraten met alle aanwezigen en in het bijzonder met de programmamanagers van de HAN zwaartpunten:

Christien Lokman (SEE)
Miranda Laurant & Lisbeth Verharen (Health)
René Bakker (Smart Region)