Eindpresentaties semesterprojecten minor Stad en Land

Wanneer:
18 JAN. 2022 van 09:15 tot 14:30
Waar:
Uden of online

Bij deze willen wij je van harte uitnodigen om deze presentaties bij te wonen. De presentaties zullen mede vanwege de drie projecten binnen de leerkringen Uden en Gemert plaats vinden bij Campus Uden.

Toelichting
De inloop voor deze dag is om 09.15 uur en de eerste presentatie zal starten om 09.30 uur. Deze duren 20 minuten, waarna er 20 minuten zijn voor vragen/feedback.
Gedurende de dag worden er twee activiteiten georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen om een indruk van de werkwijze binnen de minor te krijgen.
Om 11.30 uur zal er een lunch worden verzorgd door leden van Campus Uden. Heb je allergieën laat het ons dan uiterlijk vóór vrijdag 17 december weten. Het middagprogramma start om 12.00 uur.
De dag zal afgesloten worden om 14.00 uur. Laat ons weten door je hieronder aan te melden van de uitnodiging of je erbij bent (ook als dat voor enkel het ochtend- of middag-deel zal zijn)
Wij kijken enorm uit naar deze dag en wij hopen jij ook!

Adres: Udenseweg 2, 5405 PA, Uden, in het Podiumhuys.

Namens
Minorstudenten Ilse Hermkens, Stijn Wijers en Koen Remijn, mede namens onze docenten Karin Thuis, Gijs Pelgrom en Dort Spierings

Programma
09.15 uur          Inloop
09.25 uur          Introductie activiteiten
09.30 uur         Presentatie Leefbaarheid Bakel
10.15 uur           Activiteit 1
10.45 uur          Presentatie doorontwikkeling Campus Uden
11.30 uur           Lunchpauze (voor een broodje wordt gezorgd)
12.00 uur          Presentatie vergelijking fysiek-sociaal Zweden/Achterhoek
12.45 uur           Activiteit 2
13.15 uur            Presentatie meer verbinding in wijk De Gaarden, Uden
14.00 uur           Prijs uitreiking activiteiten/afronding

Presentatiebeschrijvingen

 • Haalbaarheid en locatiestudie Campus
  De plek in Uden van èn voor jongeren, om te elkaar te ontmoeten, zich verder te ontwikkelen in een professionele omgeving, van en met elkaar leren, zich verbinden met Uden en omgeving en vanuit waar nog alle keuzes gemaakt en kansen gepakt kunnen gaan worden. Hoe vind je zelf een stem hierin als jonge Udenaar?
 • Integraal vormgeven aan het centrum van Bakel
  Centraal onderzoeksthema: Leefbaarheid. Vergrijzing, ontgroening. Wat is de kracht van Bakel in centrale voorzieningen, groen, zorgstructuur? Met inwoners van Bakel werken aan een analyse van het dorp. Wat kun je er vinden en wat (nog) niet of niet meer?
 • De Gaarden Uden
  Wijkgericht werken in Maatschappelijk Mooi.Gebied Retraitehuis Uden, samen met zorginstelingen van Laverhof (verpleeghuis) en Labyrinth (wonen met autisme) Hoe kun je worden geholpen als (kwetsbare) bewoner in deze woonwijk?
 • Vergelijking Skane-Achterhoek
  Relatie demografische ontwikkelingen, corona, via ruimtelijke ontwikkeling op de leefbaarheid in de Achterhoek versus Skurup. Partners universiteiten Lund en Malmo en evt WUR, smart little villages. Als er weer een tegenbeweging van krimp komt, hoe organiseren we dat met elkaar?

Aanmelden