Debatmiddag: Dag van de Sociale Rechtvaardigheid

Wanneer:
2 MRT. 2021 van 14:00 tot 17:00
Waar:
Online
Door:
Zuyd Hogeschool mmv HAN, WSDN, ZA/KK

Met wie ben jij solidair? Sociaal werk op de politieke agenda!
2 maart | 14.00-17.00 uur | online

Op 2 maart werken de HAN, Werkplaats Sociaal Domein Arnhem en Nijmegen en de Zorgalliantie/Krachtige Kernen mee aan een debatmiddag die Zuyd Hogeschool organiseert ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Sociale Rechtvaardigheid.
De middag staat in het teken van in gesprek gaan met de politici die zich verkiesbaar stellen voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart over urgente kwesties uit het sociaal domein. Welke kwesties verdienen vanuit overheid en gemeenten aandacht de komende vier jaar? Op welke manier willen politieke partijen daarmee aan de slag? En wat verwachten we van professionals en organisaties in het sociaal domein? Namens diverse hogescholen in Nederland presenteren studenten en professionals kwesties die zij op de politieke agenda willen hebben.

Voor wie?
Studenten, professionals en alle belangstellenden uit het sociaal domein.

Programma
De middag is opgedeeld in drie delen en wordt onderbroken door korte pauzes. We starten met een kort welkom en een introductie in de politiserende opdracht van het sociaal werk. Vervolgens worden middels korte pitches de thema’s gepresenteerd die door professionals en studenten uit de deelnemende regio’s relevant worden gevonden.
Het laatste deel van de bijeenkomst is gereserveerd voor de politieke dialoog over deze thema’s.

Aanmelden
Interesse? Aanmelden kan via deze link.
Een aantal dagen van tevoren krijg je de deelnamelink toegestuurd.

Meer info
Meer informatie vind je op de website.