Matchtafel

Wanneer:
11 APR. 2017 om 09:00
Waar:
Stadskantoor Arnhem

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieven ideeën kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen? Met elkaar, met verschillende organisaties uit verschillende sectoren, komen we verder! Kom ook, en discussieer en match mee aan de Gelderse Matchtafel!

Uitnodiging bijeenkomst Gelderse Matchtafel Arnhem Dinsdag 11 april 2017
Stadskantoor Arnhem
Sprekers:  Sandra Janssen (Leerwerkloket), subsidies
Jojanneke Hendriks (WZW) , intersectorale arbeidsmarktcijfers regio Arnhem

Om 09.00 uur wordt gestart met de presentaties. Om 10.00 uur gaan we matchen.

Deze bijeenkomst is geschikt voor:
·       Organisaties uit het MKB, regio Arnhem
·       HR-managers van ledenorganisaties
·       Mobiliteitsadviseurs
·       Recruiters

De Matchtafels

De Matchtafelbijeenkomst is opgeknipt in twee delen. In het eerste uur gaan we discussiëren aan de hand van een actueel thema op de arbeidsmarkt.  Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

·       Minimaal twee kandidaten op papier

·       Aanwezige opdrachten/ vacatures

Verbinding leggen Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt echter niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de Gelderse Matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Datum

Dinsdag 11 april 2017, 09.00 tot 11.00 uur (uiterlijk tot 11.30 uur) Locatie Stadskantoor, Eusebiusbuitensingel 53, 6828 HZ Arnhem  Aanmelden Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de aanmeldknop. Informatie Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met projectmanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl, 026 389 89 83.