Conferentie Innovation for Health, 1 februari 2018

Wanneer:
1 FEB. 2018
Waar:
WTC Rotterdam

Als Supporting Partner van Innovation for Health bieden we onze relaties graag de mogelijkheid aan om met korting deel te nemen aan deze vooraanstaande conferentie op 1 februari 2018 in WTC Rotterdam.

Innovation for Health is Nederlands vooraanstaande conferentie op het gebied van Life Sciences and Health en biedt een podium voor innovaties uit de gezondheidszorg. Met de aanwezigheid van meer dan 800 sleutelfiguren en zorgprofessionals is deze conferentie een uitstekende gelegenheid om vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden te ontmoeten die presenteren over innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidszorg en Life Sciences.

Innovation for Health is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door de nieuwste ontwikkelingen in de Healthcare & Life Sciences.

Meld u aan op www.innovationforhealth.eu en gebruik de vouchercode ZAN180201 om € 50,- korting te krijgen op uw registratie.