Bijeenkomst Netwerken doe je samen!

Wanneer:
15 NOV. 2017 om 09:30
Waar:
WZW, Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem

Wist je dat je al aan het netwerken bent als je bijvoorbeeld op het schoolplein, op een verjaardag of tijdens een buurtbarbecue het met anderen hebt over je werk of werkgever. Netwerken hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Het is zelfs leuk en je kunt het leren! Kom dat ook ervaren tijdens de bijeenkomst Netwerken doe je samen.

Misschien ben je of moet je noodgedwongen op zoek naar ander werk. Hoe meer mensen dan weten wie jij bent en wat jouw talenten zijn, hoe groter de kans dat men aan jou denkt als er een vacature is. Of wellicht ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat in een andere organisatie of lijkt een bepaalde functie je interessant en wil je graag een dag meelopen. Ook dat regel je tegenwoordig via je netwerk.

Het Transitiebedrijf van WZW organiseert daarom op woensdag 15 november een bijeenkomst waarin jij gaat leren netwerken. Je leert in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen kennen van verschillende organisaties. Je zult ontdekken dat er via deze contacten nieuwe mogelijkheden ontstaan en ook jij hebt anderen iets te bieden. Wellicht een afspraak voor een gesprek om ervaringen uit te wisselen, om een dag mee te mogen lopen of misschien is er zelfs een passende vacature. Door zelf actief te netwerken neem je de regie over je eigen loopbaan. Het gaat er niet om wie jij kent, maar wie jou allemaal kennen, want daarmee creëer je kansen voor een succesvolle toekomst op werkgebied.

Datum
woensdag 15 november.

Tijd
09.30 – 11.30 uur.

Locatie
WZW, Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem.

Deelnamekosten
Gratis zowel voor leden als niet-leden.

Voor aanmeldingen, klik hier.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl/ 026 389 89 83