Bijeenkomst Gelderse Matchtafels

Wanneer:
15 DEC. 2016 om 09:00
Waar:
CHristelijke Hogeschool Ede

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieve ideeën kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen? Met elkaar, met verschillende organisaties uit verschillende sectoren, komen we verder! Kom ook, en discussieer en match mee aan de Gelderse Matchtafel!

De Matchtafels
De Matchtafelbijeenkomst is opgeknipt in twee delen. In het eerste uur gaan we discussiëren aan de hand van een actueel thema op de arbeidsmarkt.  Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

  • Minimaal twee kandidaten op papier
  • Aanwezige opdrachten/ vacatures

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt echter niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de Gelderse Matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Datum
Donderdag 15 december 2016, 09.00 tot 11.00 uur.

Locatie
Christelijke Hogeschool Ede (CHE)
Oude Kerkweg 100
6717 JS Ede

Voor wie?
Organisaties uit MKB in de regio Arnhem en Ede, HR-managers van ledenorganisaties, mobiliteitsadviseurs, recruiters

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van WZW.

Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met projectmanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl, 026 389 89 83.