Aan de slag met inzichten uit ontmoetingen

Wanneer:
1 MRT. 2023 van 16:00 tot 17:30
Waar:
Online via Teams
Door:
Zorgalliantie/KK, WSDAN, Woonstichting Gendt en Stichting Welzijn Lingewaard

Wil jij meer weten over hoe je aan de slag kunt met inzichten uit ontmoetingen? En welke kansen liggen er in een gebied op het thema ‘armoede’ voor professionals aan de hand van ontmoetingen met andere professionals?

Overal vinden ontmoetingen tussen professionals, inwoners of  vrijwilligers plaats. In het buurtcentrum, achter de voordeur bij mensen of aan de balie bij woningcorporatie. Aan de hand van een gefundeerde aanpak kun je deze ontmoetingen omzetten tot concrete inzichten en acties.

We maken er een inspirerende sessie van met een praktijkcasus,  gaan interactief aan de slag en geven je handvatten mee om in de praktijk zelf  de ‘ontmoetingen-aanpak’ toe te passen.

Programma
16.00 uur – Inleiding op de Ontmoetingen-aanpak op basis van de SIBA-gids
16.15 uur – Ervaring van een deelnemer: Dineke Obdam van Woonstichting Gendt vertelt over haar inzichten als professional en hoe ze dit kan vertalen voor haar organisatie en collega’s.
16:45 uur – Uiteen in twee groepen (verdieping kansen voor woningcorporaties OF meer uitleg over aanpak ontmoetingen)
17.15 uur – Plenaire afronding en terugkoppeling

Interessant voor
Voor professionals die een manier zoeken om in kaart te brengen welke kansen er in een gebied liggen op het thema ‘armoede’ aan de hand van ontmoetingen met andere professionals, inwoners.

Aanmelden

Met medewerking van