Geannuleerd: Aan de slag met dilemma’s uit de zorg, welzijn, sport en onderwijs: bezoek CONNECT2MOVE

Werken in de zorg, welzijn, sport en onderwijs is uitdagend en bevredigend. Maar er verandert veel in deze sectoren en organisaties staan voor grote uitdagingen. Hoe houden we het werk toegankelijk en tegelijk aantrekkelijk voor (toekomstige) medewerkers? Tijdens CONNECT2MOVE op vrijdag 15 mei gaan we aan de slag met dilemma’s uit de praktijk.

Er spelen veel arbeidsmarktvraagstukken in zorg, welzijn, wonen, sport en onderwijs. Hoe bouwen we samen aan een mooie toekomst? Hoe verliezen we onze professionaliteit en bevlogenheid niet uit het oog? Tijdens CONNECT2MOVE gaan we aan de slag met dilemma’s uit de praktijk, delen we nieuwe ontwikkelingen en laten we bijzondere initiatieven rondom dit thema zien. We verbinden professionals uit zorg, welzijn, wonen, sport en onderwijs en experimenteren, leren en creëren. Samen komen we tot oplossingen en ideeën om het beste uit onszelf en anderen te halen.

Datum: vrijdag 15 mei 2020
Tijd: 13 tot 17.30 uur
HAN Campus Nijmegen | Groenewoudseweg 1

Laat je inspireren door interessante keynotes van:

  • Prof. dr. Annet de Lange, Lectoraat Human Resource Management, over succesvol ouder worden
  • Drs. Fernand van Westerhoven, academiedirecteur Mens & Maatschappij

En maak een keuze tussen boeiende workshops. Maak kennis met nieuwe ontwikkelingen zoals het Effectenplein en de Livinglab. Of ga in gesprek over de waarde van de Associate Degree in het werkveld. Ga aan de slag met het verloop in de jeugdzorg en de verbetering van de vitaliteit in jouw organisatie.

Deelname is gratis, dus meld je snel aan via de website van de HAN. Hier vind je ook het volledige programma.

Benieuwd hoe het vorig jaar was? Lees hier het verslag en bekijk de aftermovie!