Studiereis Japan

Wanneer:
13 OKT. 2023 om 00:00
Waar:
Japan
Door:
Zorgalliantie/KK en Academie Built Environment

Van 13 t/m 29 oktober 2023 organiseren Zorgalliantie & Krachtige Kernen en de Academie Built Environment (HAN) een studiereis voor onze partners uit het werkveld naar het land van de rijzende zon. Het programma is opgebouwd uit twee thema weken; de eerste week is gericht op wonen, welzijn en zorg en de tweede week op architectuur en stedenbouw.

Waarom Japan?
Japan behoort net als Singapore, Taiwan en Hongkong al jaren tot één van de meest ontwikkelde landen in Azië. Strakke wolkenkrabbers, boeddhistische monumenten en traditionele paleizen wisselen elkaar af. De basisvoorzieningen zoals de ziekenhuizen en slaapaccommodaties zijn er net zo modern als in

Nederland. Het land kent echter daarnaast nog vele traditionele, Oosterse invloeden: respectvol, hiërarchie bewust, aandacht, stiptheid maken dit land tot een fraaie mix van moderniteit en traditie, en dan hebben we het nog niet over het heerlijke altijd verse eten…

Nippon of Nihon zoals de Japanners Japan noemen is het meest oostelijk gelegen Aziatische land ter wereld. Japan bestaat uit vier grote eilanden en nog eens ruim 6000 kleine eilanden.

Voor wie?
Wil je meer weten over hoe men omgaat met de snelle vergrijzing in Japan? Of heb je belangstelling voor de ontwikkeling van Japanse architectuur en stedenbouw? De reis is bijvoorbeeld interessant voor beleidsmedewerkers, managers of projectleiders.

Flyer
>> Naar de flyer

Ga jij mee?
Belangstelling om 1 week of 2 weken mee te gaan? Laat het ons weten via het formulier.

Okt 2023_Belangstelling Studiereis Japan

Naam(Vereist)
Ik heb belangstelling voor deelname aan de Studiereis naar Japan. Hierover mag contact met mij worden opgenomen.