Ben jij actief als ervaringsdeskundige?

Wanneer:
30 NOV. 2021 van 19:00 tot 20:45
Waar:
wordt verzet andere datum
Door:
Zorgalliantie/KK

Door de huidige Corona-situatie moeten we helaas de netwerkbijeenkomst van 30 november  annuleren. We willen het niet online doen en kiezen er dus voor om de bijeenkomst te verschuiven naar een latere datum. 

Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Natasja Janssen van het Team Inzet Ervaringswerkers (TIE): Natasja.Janssen@han.nl.

Op 30 november organiseert de Zorgalliantie met het Team Inzet Ervaringswerkers (TIE)  een netwerkbijeenkomst voor ervaringsdeskundigen of ervaringswerkers. Het doel van deze avond is om kennis te delen, gelijkgestemden uit het werkveld te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Tijd: van 19:00 – 20:45 uur (aansluitend borrel)

Best practices en hulpvragen
Heb jij goede voorbeelden waar anderen hun voordeel mee kunnen doen? Of merk je dat je weleens met een andere ervaringswerker wilt sparren over hoe je je rol binnen een organisatie steviger kunt neerzetten? Zomaar wat voorbeelden die we op deze avond de revue willen laten passeren. Daarnaast stelt TIE zich uitgebreider voor, zodat je ook weet met welke vragen je bij hen kunt aankloppen.

Gelijkgestemden
Naast het inhoudelijke deel willen we deze avond ook nadrukkelijk een avond laten zijn, waarin we elkaar (beter) leren kennen. Zo creëren we gezamenlijk een netwerk van gelijkgestemden die je, ook buiten deze bijeenkomst om, kunt benaderen over je vakgebied als ervaringsdeskundige.

Hier blijf het niet bij
Deze eerste bijeenkomst is wat ons betreft een reeks van netwerkbijeenkomsten, waarin we van elkaar leren, elkaar inspireren en het vak van ervaringsdeskundige evalueren en doorontwikkelen. De agenda van het vervolg bepalen we gezamenlijk: waar ligt met name jullie behoefte?